ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ''ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ''

Posted on Ιανουαρίου 28, 2014 by 
in Blog

Σχεδιασμός περιπτέρου για το ''Κερνάμε Ελλάδα''

 

 

 

 

Η οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής ζυμαρικών '' Χειροποίητα Ζυμαρικά Μαλεβίτη '' μας ανέθεσε τον σχεδιασμό του περιπτέρου τους στην έκθεση που πραγματοποιείται στην Αμαλιάδα Ηλείας το τριήμερο 14-15-16 Φεβρουαρίου.

Θέλοντας λοιπόν να αποφύγουμε απλώς την εκτύπωση κάποιων διαφημιστικών banners όπως επί των πλέιστον συμβαίνει σε αυτά τα περίπτερα, αποφασίσαμε να προτείνουμε την κατασκευή σε πρώτη φάση μεγάλων καμβάδων για να καλύψουμε τα πάνελ της πλάτης του περιπτέρου που αποτελούν και την κύρια όψη του. Οι καμβάδες αυτοί ντύνονται με υφασμάτα σε γήινες αποχρώσεις, καφέ και μπεζ. Ακριβώς μπροστά τους τοποθετούνται αριστερά και δεξιά δυο ξύλινες κατασκευές, ακολουθώντας την λογική των προθηκών, βιτρίνες ουσιαστικά των ζυμαρικών.Ανάμεσά τους σε ένα τραπέζι τα υλικά παρασκευής και διάφορα σύνεργα παρασκευής,παραπέμπουν στην ποιότητα των προϊόντων. Πέρα από αυτές τις βιτρίνες ζυμαρικά τοποθέτουνται στα ράφια, σε υφασμάτινους σάκους αλλά και στην ξύλινη διακοσμητική σκάλα στο πλάι του περιπτέρου.Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τους τρεις πίνακες, τους δύο μαυροπίνακες με τις συνταγές και το κεντρικό λογότυπο της επιχείρησης που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τις προθήκες.

Εχουμε ένα περίπτερο απλό αλλά αληθινό.Με αληθινά χειροπιαστά αντικείμενα και έπιπλα.Με χαμηλό κόστος υλοποίησης,επίσης σημαντικότατος παράγοντας που είχαμε υπ'όψιν μας.Τα χρώματα πέρα από την πλάτη του περιπτέρου τα δίνουν τα ίδια τα ζυμαρικά και είναι τα ζυμαρικά που καθορίζουν τα χρώματα.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κατηγοριες

    Τελευταια Αρθρα