Πως εχει η ιστορια

Εν μέσω κρίσης και εν έτει 2013 αποφασίζουμε να στήσουμε έναν χώρο στο διαδίκτυο με κύριο αντικείμενο το δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχέδιο από τη μία, και από την άλλη την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου. Το πάντρεμα είναι το Interior3design.gr. Εδώ μπορεί κανείς πολύ απλά και γρήγορα και κυρίως με μικρό κόστος να πάρει ιδέες, συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου του.

Η λογική μας είναι απλή. Αξιοποιούμε το διαδίκτυο για να σας πλησιάσουμε όπου κι αν είστε και να συνεργαστούμε, να μιλήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις σχέδια εικόνες. Θέλουμε να συνεργαστούμε με ιδιώτες που ενδιαφέρονται να φτιάξουν το σπιτικό τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο, αλλά και με Τεχνικά και Αρχιτεκτονικά γραφεία. Η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε πλήρη φάκελο αρχιτεκτονικών σχεδίων ( κατόψεις, όψεις, τομές, διάγραμμα δόμησης και ότι άλλο ζητηθεί ) σε χρόνο σύντομο και με εξαιρετικής ποιότητας σχέδια.

Ευελπιστούμε ο ιστότοπος αυτός να γίνει μέρος ανταλλαγής ιδεών, σχεδιαστικών και αρχιτεκτονικών αναζητήσεων. Από τη μεριά μας θα φροντίσουμε να είμαστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν φιλτραρισμένες έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την προσωπική μας αισθητική.